Bedrijfsprofiel

FlowResult is in 1995 opgericht als netwerkorganisatie. Door een partnership met specialisten uit andere disciplines bieden we u een ‘maatwerk product’ dat aansluit bij uw vraagstelling op het vlak van bedrijfs-processen. Kenmerkend voor onze werkwijze is het one-stop-shopping model; als opdrachtgever maakt u afspraken met één partij.

We richten ons op organisaties in de industrie, bij overheden en in de zorg.


Missie

FlowResult wil beschikbare competenties aanwenden om de meerwaarde van bedrijfs-processen te ontwikkelen en verbeteren. Meedenken in duurzame oplossingen, daar willen we ons graag voor inzetten.

 Onze kernwaarden zijn :

  • Integraal
  • Samenwerken
  • Betrokken
  • Doelgericht
  • Betrouwbaar
  • Verantwoordelijk
  • Humor


Visie

Organisaties staan voor grote uitdagingen : toenemende complexiteit, regelgeving en concurrentie. Maar ook veranderende opvattingen over de ketenbeheersing, duurzaamheid en gewenst gedrag van ‘de mens’ in het proces zijn factoren die steeds grotere invloed hebben op de resultaten en kosten.

FlowResult streeft naar bundeling van competenties en stimulering van de samenwerking om een antwoord te geven op deze dynamiek. Een combinatie van een top-downregie met een bottom-upaanpak, zien we daarbij als een effectieve benadering. Top-down, omdat de kaders en doelen steeds scherp voor ogen moeten staan. Maar ook bottom-up, omdat alle betrokken partijen de ruimte moeten krijgen om het proces te beïnvloeden.

De passie voor ons vak willen we graag met u delen.


Partners

FlowResult werkt samen met:

 

Wagner Group - boardroom consulting & executive education    www.wagnergroup.nl
ProduLog - productiviteitsverbetering www.produlog.nl
Ynord - talentontwikkeling www.ynord.nl
NCOI- opleidingsgroep www.ncoi.nl
ROC van Twente - bedrijfsgerichte maatwerktrainingen www.rocvantwente.nl